MR Portservice AB

MR Portservice AB
2018-10-23 r2komm

KONTAKT:

Lillmyrv. 3
667 91 Forshaga

HITTA HIT

MR PORTSERVICE AB

Vi är auktoriserad partner till Teckentrup. Som auktoriserad partner går vi löpande igenom Teckentrups utbildningsprogram. På så sätt kan vi garantera dig bästa möjliga service och kvalitet från det att du hör av dig till oss till och med att din port är monterad hemma hos dig.

Här nedan hittar du en kortfattad presentation av oss. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig eller besöka vår hemsida. Du hittar all kontaktinformation här nedan.

Vilka är vi?
Vi på MR Portservice AB förlitar oss på vårt varumärke samt att kunna ge bra service till bra priser.

Det här styrker vi med många år inom branschen och vår vidd av expertis. Vi på MR Portservice AB är Teckentrup-center samt jobbar med flertalet förekommande varumärken för portar och dörrar i Forshaga och runt Värmland. Med ett gediget urval av allt inom port- och dörrlösningar finns vi till hands både för privatpersoner och företag. Villaägare, industriföretag, butiker och bostadsrättföreningar är några av de kundgrupper vi hjälper.

Vårt breda utbud omfattar garageportar, villaportar, industriportar, takskjutsportar, vikportar, snabbrullportar, brandportar, slagportar och rullportar. Vi erbjuder även vanliga dörrar, ståldörrar, branddörrar, skottsäkra dörrar och lägenhetsdörrar.

Det som kännetecknar oss inom portbranschen är snabbhet och flexibilitet till ett rimligt servicepris samt ett stort kunnande som grundar sig på ett brett område inom service av alla tänkbara portar.

Vi levererar och monterar över hela Värmland.

PRODUKTER DU HITTAR HOS OSS

CARTECK GSW 40-L
GARAGEPORT

VIPPORTAR
GARAGEPORT

CARTECK DRIVE 600/800
MOTOR

TAKSKJUTPORTAR
INDUSTRIPORTAR

RULLPORTAR
INDUSTRIPORTAR

BRANDPORTAR
INDUSTRIPORTAR

SÄKERHETSDÖRRAR
DÖRRAR

LJUDDÖRRAR
DÖRRAR

ROSTFRIA DÖRRAR
DÖRRAR