Takskjutport

Takskjutportar industri

Varje takskjutport har flera viktiga behov att leva upp till. Säkerhet, kvalitet, bekymmersfritt och inte minst möjligheten att anpassa design och funktion. Det som är viktigt för dig är lika viktigt för oss.

Hos oss får du beprövade portar som tillverkas efter dina önskemål och behov. Tack vare de många möjliga kombinationerna kan portarna enkelt integreras i såväl industri- som lantbruksbyggnader. Du kan självklart få en sidodörr som matchar porten alternativt gångdörr som är integrerad i porten.

Skräddarsydda takskjutportar

Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa takskjutportar. Portarna är gjorda av stål eller aluminium och går att få med eller utan fönster, i nästan vilken önskad storlek som helst. Tillsammans med våra kunder har vi utformat fleralet specialportar som testats och använts i verkliga förhållanden. Se nedan de olika egenskaperna din port kan ha.

ALUMINIUMPORT

I livsmedelsindustrin tillämpas extremt höga hygieniska krav. I dessa miljöer passar takskjutportar i aluminium utmärkt då de kan rengöras utan att ta skada. ALU-porten består av sektioner med så kallade sandwichpaneler med ytter- och innerbeklädnad av aluminium. Dessa är hållbara och mindre korrosionsbenägna även när takskjutporten behöver tvättas ofta.

80 MM ISOLERAD PORT

När det är viktigt att hålla en stabil temperatur inne i byggnaden, t.ex vid kylförvaring eller byggnader med krav på låg energiförbrukning, är en högisolerad takskjutport den rätta lösningen. Sandwichkonstruktionen i material stålplåt/PUR-skum i kombination med den brutna köldbryggan ger porten överlägsna isoleringsvärden (ner till 0,52 W/m²k) vilket spar energi samtidigt som det håller kostnaderna nere.

FÖR EXTREMT BREDA ÖPPNINGAR

Ibland har industribyggnader, t.ex. hangarer, extremt stor öppning. En standardport klarar inte de nödvändiga kraven och vi har därför utvecklat vår XXL-takskjutport som kan produceras för öppningar upp till 12 meters bredd (max 12×6 m eller 9×8 meter).

FÖR UTSTÄLLNINGAR

Takskjutport ”SLX” av aluminium-ramprofiler med generösa fönsterpartier släpper in extremt mycket ljus. Detta ger den bästa förutsättningen för en optimal och smakfull produktpresentation, som till exempel bilar, husbilar och båtar. Även på köpcentra och gallerior är dessa portar en “highlight“ i ordets sanna bemärkelse.

Sunda Hus logo

GALLERI

5 anledningar till att välja Teckentrups takskjutport för industri

1. Snabb leverans:

Vi strävar efter att ha marknadens bästa leveranstider – både för nyproducerade takskjutportar och reservdelar.

2. Flexibel:

Creative Line är uppbyggda av olika stål- eller aluminium-sektioner. Detta ger dig möjlighet att kombinera utseende och funktionalitet efter egna önskemål.

3. Hållbar:

Panelerna i Creative Line är utrustade med optimalt korrosionsskydd tack vare högkvalitativt material som är galvaniserat och ytbelagt. Det ger dig en garanti för lång livslängd till och med i extrema väderförhållanden.

4. Tillförlitlig:

All produktion av våra takskjutportar sker i Europa samt vi levererar i enlighet med överenskomna specifikationer och leveranstider. Våra nyskapande produkter och interna kvalitetsarbete har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.

5. Certifierad:

Samtliga takskjutportar samt våra övriga portar uppfyller de krav som specificeras i de Europeiska riktlinjerna i EN13241-1:2003-standarden, vilken är fastställd av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Design – Funktionalitet möter estetik

Bra design för oss på Teckentrup är när innovativ teknologi uppfyller dina önskemål. Våra portar och produkter öppnar upp helt nya världar och idéer.

Säkerhet – Ingenjörskonst möter trygghet

Teckentrup ligger alltid i täten vad gäller utvecklingen av integrerade säkerhetskoncept och är ständigt alltid steget före de grundläggande kraven när det gäller takskjutport för industri.

Service – Snabbhet möter pålitlighet

Tillsammans med våra auktoriserade Teckentrup-partners erbjuder vi allt från samma källa – från planering till installation och logistik. Du får alltid expertråd samt bästa service och underhåll.

Portar för industri
Deutsche qualität på våra industri portar