Industriportar

Industriportar som gör jobbet – och mer därtill!

Sällan är detaljernas del i helheten så viktiga som inom industrin. Alla enheter måste fungera tillsammans. Varje industriport måste göra jobbet oavsett om det handlar om säkerhet, isolering, hygienkrav, brandskydd eller funktion och hantering.

En lösning som håller länge är en god investering, och det är det som gör Teckentrups produkter så värdefulla för dig. Teckentrup står för ”Made in Germany” – det betyder att våra produkter produceras med högsta möjliga precision när de görs av hållbara material av hög kvalitet. För oss är det en självklarhet att vår verksamhet ska genomsyras av miljöhänsyn.

Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare och berätta om era behov så levererar vi industriportar som gör jobbet lika bra som din mest lojala medarbetare. En bra port är en investering för framtiden vad gäller både funktion och utförande. Vi ligger därför alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept.

Se mer om våra olika industriportar nedan eller kontakta oss idag för köp av er nya industriport.

I samarbete med Åkerströms Radiostyrningar

Åkerströms

Vi erbjuder två olika typer av takskjutportar, Superior Line och Creative Line. Gemensamt för vår takskjutport är att du får garanterad kvalitet. Du kan räkna med optimal säkerhet och hållbarhet. Vår takskjutport lämpar sig lika bra i industri med höga hygieniska krav som i lantbruksbyggnader.

Våra rullportar och rullgaller har en enkel, men robust konstruktion som gör den funktionell för många olika användningsområden och behov. Denna industriport kan monteras både in- och utvändigt och upp till 18 meters bredd.

Våra branddörr och port uppfyller de olika krav som industrin, handeln och er affärsverksamhet oftast ställer. Med modern automatik och styrsystem garanterar porten ett enkelt handhavande och en automatisk stängning om det skulle börja brinna – även vid elavbrott.

Snabbrullportar från Teckentrup är en industriport med FU-styrning. Våra portar säkerställer ett problemfritt trafikflöde och minskar eventuell energiförlust avsevärt under kalla perioder. Vår port har bland annat en öppningshastighet upp till 1,5 m/sek.

Vår vikport är ett komplement till takskjutporten som med fördel kan monteras i ytterfasaden. Vår vikport kräver minimal överhöjd för inbyggnad och kan utrustas med både fönster och gångdörr, den är dessutom energisnål och har en prestanda som imponerar.

En snabbgående port lämpar sig bäst vid högfrekventa portöppningar och där man vill särskilja två olika utrymmen, t.ex. i tillverkningsindustri, läkemedels- och livsmedelsmiljöer.

Kontakta oss för rådgivning

Med över 90 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar. All vår tillverkning sker i våra egna fabriker och produktutveckling sker i samverkar med användare och kunder. Vi jobbar med auktoriserade partners över hela Sverige som hjälper dig att hitta lösningen som passar dig och din industri. Självklart utför vi också service på din port. Kontakta oss idag för en industriport som täcker ditt behov.

industriportar att lita på

Design – Funktionalitet möter estetik

Bra design för oss är när innovativ teknologi uppfyller dina önskemål. Våra portar och produkter öppnar upp helt nya världar och idéer.

Säkerhet – Ingenjörskonst möter trygghet

Vi ligger alltid i täten vad gäller utvecklingen av integrerade säkerhetskoncept och är ständigt alltid steget före de grundläggande kraven när det gäller industriportar.

Service – Snabbhet möter pålitlighet

Tillsammans med våra auktoriserade Teckentrup-partners erbjuder vi allt från samma källa – från planering online till installation och logistik. Du får alltid expertråd samt bästa service och underhåll.

Portar för industri
Deutsche qualität på våra industri portar

5 anledningar att välja Teckentrups industriportar

 1. Snabb leverans:
  Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa leveranstid – både på nyproducerade industriportar samt reservdelar.
 2. Flexibelt:
  Många av våra portar är uppbyggda av olika stål- eller aluminiumsektioner. Detta ger dig som kund möjlighet att kombinera utseende, design och funktionalitet för er port efter egna önskemål.
 3. Hållbar:
  En industriport som håller länge är en god investering. Våra portar görs med hållbara material av hög kvalitet vilket ger en garanti för lång livslängd i t.o.m extrema väderförhållanden.
 4. Tillförlitlig:
  All produktion sker i Europa vilket gör att vi erbjuder lösningar enligt överenskomna specifikationer och leveranstider. Våra produkter och vår interna kvalitetsarbete har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.
 5. Certifierad:
  Samtliga portar uppfyller de krav som specificeras i de Europeiska riktlinjerna i EN13241-1:2003-standarden. Detta har fastslagits av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).
Anledningar till att välja industriport från Teckentrup