Snabbrullportar

Snabbrullportar – när du vill det ska gå undan

Snabbrullport med FU-styrning

Teckentrup snabbrullport är den optimala lösningen för industrier och kommersiella fastigheter som kräver snabb och effektiv passage till sina lokaler samtidigt som de behåller säkerhet och energieffektivitet. Dessa moderna portar är designade för att öppnas och stängas snabbt, vilket minimerar väntetider och bidrar till smidig logistikprocess. Dessutom hjälper snabbrullportar till att minimera energiförluster genom att begränsa tiden som portarna hålls öppna.

Varför välja snabbrullportar?

Effektivt logistik- och trafikflöde

Med sin förmåga att öppna och stänga med hög hastighet, minimerar snabbrullportar väntetider och optimerar trafikflödet. Detta är särskilt viktigt i miljöer där snabb åtkomst är avgörande, t ex för in- och utfartsportar till lager och distributionscenter. 

Energi- och kostnadsbesparingar

Genom att begränsa tiden som portarna hålls öppna, minskar snabbrullportar energiförluster och bidrar till betydande kostnadsbesparingar. Detta är idealiskt för anläggningar som kräver temperaturkontroll, vilket resulterar i en mer energieffektiv och hållbar drift.

Förbättrad säkerhet och hygien

Snabbrullportar kan även fungera som avskärmning inne i exempelvis industrilokaler och ger möjlighet att separera olika verksamheter. Detta kan bidra till en renare och mer hygienisk arbetsmiljö genom att effektivt hålla damm och smuts borta från lokaler som kräver en renare miljö. De kan utrustas med avancerade säkerhetsfunktioner som känner av hinder och förebygger på så vis olyckor.

Anpassningsbara och flexibla lösningar för alla behov

Material och designval

Teckentrup erbjuder snabbrullportar med ett brett utbud av material och designalternativ. Vi säkerställer att portarna uppfyller dina specifika krav och estetiska önskemål för just din verksamhet.

Tekniska innovationer

Med den senaste tekniken anpassar sig snabbrullportar smidigt till olika verksamhetsbehov, från automatisk öppning och stängning till anpassade säkerhetsfunktioner, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen och säkerheten.

Teckentrup erbjuder ett stort utbud av snabbrullportar tillverkade i Tyskland av högsta kvalitet. För mer information kontakta oss idag så hjälper vi dig i planeringsstadiet och ger vägledning och råd inför din investering.

Ladda ner material – Snabbrullport 1.0

Ladda ner material – Snabbrullport 2.0