Rullportar

Rullportar för industrin – effektiva och pålitliga lösningar

Rullportar för industrin är viktiga komponenter inom många verksamheter. Teckentrup rullportar erbjuder en säker och effektiv lösning för att hantera och skydda industribyggnader, lagerlokaler och butiker. Om du söker pålitliga och högkvalitativa rullportar för industriella ändamål, har du kommit rätt.

 

Varför välja rullportar för industri?

Säkerhet: Industriella rullportar är utformade med säkerheten i åtanke. De ger skydd mot obehöriga och skyddar därmed såväl anställda som egendom.

Hållbarhet: Rullportar för industrin är konstruerade för att tåla tuffa förhållanden och intensiv användning. De är tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål eller galvaniserat stål, vilket ger lång hållbarhet och motståndskraft mot väder och slitage.

Anpassningsbara: En av fördelarna med industriella rullportar är deras anpassningsbarhet. Du kan skräddarsy dem efter dina specifika behov och krav när det gäller storlek, färg och funktion. Oavsett om du behöver en port med värmeisolering eller en port med snabb öppnings- och stängningshastighet, finns det en lösning för dig.

Kostnadseffektivitet: Att investera i högkvalitativa rullportar är en kostnadseffektiv lösning på lång sikt. Rullportar kräver minimalt underhåll och kan bidra till att minska energikostnaderna genom att minska värmeförlusterna.

Enkel användning: Rullportar är enkla att använda och integreras enkelt med olika typer av automatiska system, inklusive fjärrkontroller och säkerhetsfunktioner som sensorer och kameror.

XXL-portar för extremt breda öppningar: Ibland kräver industribyggnader, som till exempel hangarer, extremt breda öppningar som standardportar inte kan hantera. Därför har vi utvecklat vår XXL-takskjutport, som kan tillverkas för öppningar upp till 12 meters bredd (max 12×6 m eller 9×8 meter). Denna imponerande port erbjuder den nödvändiga kapaciteten för de mest krävande industrierna.

Varför välja Teckentrups rullportar?

Vi förstår innebörden av att investera i långvariga lösningar och detta är precis vad som gör våra rullportar så värdefulla. Teckentrup representerar ”Made in Germany,” vilket innebär att våra produkter tillverkas av högkvalitativa material med högsta precision.

Teckentrups rullportar är konstruerade i en robust konstruktion som passar för en mängd olika användningsområden. Dessa rullportar är perfekta för till exempel bilverkstäder, tillverkningsindustri, parkeringsgarage och lagerlokaler. En stor fördel är att vår rullport kan monteras både inomhus och utomhus och tack vare den kompakta designen och olika motoralternativ, är det möjligt att installera dem även i trånga utrymmen. Oavsett om du behöver lösningar för en verkstad, industri eller butik, kan vi specialanpassa rullportarna efter just dina behov. Dessutom erbjuder vi rullgaller som ytterligare alternativ.

Vänligen kontakta oss eller en av våra återförsäljare och berätta mer om dina specifika behov. Vi kommer att leverera en rullport som kommer att utföra uppgiften lika pålitligt som din mest lojala medarbetare.

Våra portar följer den standard och krav som finns och specificeras i de Europeiska riktlinjerna i EN13241-1:2003-standarden.

Rullportar att lita på

4 goda anledningar att välja Teckentrup vid köp av rullport

Flexibelt

Vi har många olika lösningar för individuella behov. Det betyder att du som kund har möjlighet att kombinera utseende, design och funktionalitet utefter egna önskemål.

Tillförlitlig

All produktion sker i Europa vilket gör att vi erbjuder lösningar enligt överenskomna specifikationer och leveranstider. Våra portar har omfattande installations- och underhållsdokumentation.

Hållbar

Våra portar görs med hållbara material av hög kvalitet vilket ger en garanti för lång livslängd. Våra produkter och vår interna kvalitetsarbete har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.

Snabb leverans

Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa leveranstid, oavsett om det gäller rullgaller eller rullport. Förutom snabb leverans erbjuder vi även säker leverans och snabb installation.

Kontakta oss för rådgivning

Med våra över 90 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkade av portar och dörrar. All vår tillverkning sker i våra egna fabriker och produktutvecklingen sker i samverkan med kunder och användare. Vi har auktoriserade partners över hela Sverige som hjälper dig att hitta den rätta lösningen. Självklart utför vi även service på alla rullportar. I vårt sortiment hittar du även rullgaller och snabbrullportar. Kontakta oss idag för en port som täcker ditt behov.

tillförlitlig rullport

Skapa din egen rullport!

Med rullport-konfiguratorn är din drömport bara några klick bort. Du kan utforma den helt efter dina egna behov och önskemål.

SKAPA