Rullportar

Rullportar

– lösningen för högfrekvent bruk

Detaljernas del i det stora hela är viktiga inom industrin, och alla enheter måste fungera tillsammans. En lösning som håller länge är en god investering och det är det som gör våra rullportar så värdefulla för dig. Teckentrup står för ”Made in Germany” vilket betyder att våra produkter produceras med högsta möjliga precision, av hållbara material och av hög kvalitet.

Rullportar från teckentrup har en enkel, men robust konstruktion med tätt lindade lameller som ger utrymme för många olika användningsområden. Rullporten är bland annat bra för lastningsområden, underjordiska garage eller i detaljhandeln som butiksskydd. Vår rullport kan monteras både in- och utvändigt och de olika motoralternativen gör det möjligt att montera även där det är trångt. Teckentrups rullportar kan anpassas till varje byggnad – vi har lösningar för både verkstad, industri och butik. Vi erbjuder även rullgaller.

Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare och berätta mer om era behov så levererar vi en rullport som kommer göra jobbet lika bra som din mest lojala medarbetare.

Välj en rullport som passar dig

Våra rullportar är lösningen för effektivt energiutnyttjande där porten är värmeisolerande. Våra portar är optimala för stängning och öppning av breda och höga portöppningar som har en högfrekvent användning. De stora anpassningsmöjligheterna gör det dessutom enklare att tillpassa porten efter redan existerad design och fasad. Är utrymmet begränsat? Inga problem – vår platsbesparande rullportsteknologi är perfekt för trängre utrymmen.

En bra port är en investering för framtiden vad gäller både funktion och utförande, därför ligger vi alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept. Våra portar följer den standard och krav som finns och specificeras i de Europeiska riktlinjerna i EN13241-1:2003-standarden.

Rullportar att lita på

4 goda anledningar att välja Teckentrup vid köp av rullport

Flexibelt

Vi har många olika lösningar för individuella behov. Det betyder att du som kund har möjlighet att kombinera utseende, design och funktionalitet utefter egna önskemål.

Tillförlitlig

All produktion sker i Europa vilket gör att vi erbjuder lösningar enligt överenskomna specifikationer och leveranstider. Våra portar har omfattande installations- och underhållsdokumentation.

Hållbar

Våra portar görs med hållbara material av hög kvalitet vilket ger en garanti för lång livslängd. Våra produkter och vår interna kvalitetsarbete har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.

Snabb leverans

Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa leveranstid, oavsett om det gäller rullgaller eller rullport. Förutom snabb leverans erbjuder vi även säker leverans och snabb installation.

Kontakta oss för rådgivning

Med våra över 90 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkade av portar och dörrar. All vår tillverkning sker i våra egna fabriker och produktutvecklingen sker i samverkan med kunder och användare. Vi har auktoriserade partners över hela Sverige som hjälper dig att hitta den rätta lösningen. Självklart utför vi även service på alla rullportar. I vårt sortiment hittar du även rullgaller och snabbrullportar. Kontakta oss idag för en port som täcker ditt behov.

tillförlitlig rullport

Skapa din egen rullport!

Med rullport-konfiguratorn är din drömport bara några klick bort. Du kan utforma den helt efter dina egna behov och önskemål.

SKAPA