Rullgaller

Rullgaller

– lösningen för större öppenhet

En lösning som håller länge är en god investering och det är just det som gör våra rullgaller så värdefulla för dig – ett skräddarsytt portkoncept för ekonomiska lösningar. Våra rullgaller passar för butiker, gallerior, underjordiska garage och parkeringshus. Teckentrup står för ”Made in Germany” vilket betyder att våra produkter produceras med högsta möjliga precision och alltid av hållbara material i hög kvalitet.

Galler i stål och aluminium

Teckentrup rullgaller levereras med olika sorters galler av stål, aluminium eller rostfritt V2A och säkerställer en optimal ventilation och ger optimalt skydd. Alla rullgaller har som norm ett automatiskt skydd mot att kunna skjutas upp. Teckentrup rullgaller är designade för ett långt liv med högfrekvent användning och är speciellt anpassat för öppningssäkerhet och effektiv inbrottssäkring.

Ett rullgaller säkerställer god ventilation, bra ljusinsläpp och god synbarhet som ger utrymme för många olika användningsområden. Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare och berätta mer om era behov så levererar vi ett rullgaller som kommer göra jobbet lika bra som din mest lojala medarbetare.

Välj ett rullgaller som passar dig

Våra rullgaller är lösningen för större öppenhet. Välj Teckentrup om du vill ha:
1. Optimal luftväxling, naturligt ljus och skydd.
2. För användning i köpcenter med stora skyltfönster, underjordiska parkeringsplatser och parkeringshus.
3. Automatisk ”anti-lift”-låsmekanism som standard.

En bra port är en investering för framtiden vad gäller både funktion och utförande, därför ligger vi alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept. Alla våra portar följer den standard och krav som finns och som har specificierats i de Europeiska riktlinjerna i EN13241-1:2003-standarden.

vi hjälper dig välja rullgaller

4 goda anledningar att välja Teckentrup vid köp av rullgaller

Flexibelt

Vi har många olika lösningar för alla individuella behov. Det betyder att du som kund har möjlighet att kombinera utseende, design och funktionalitet utefter de önskemål som finns.

Tillförlitlig

All Teckentrups produktion sker i Europa vilket gör att vi erbjuder lösningar enligt överenskomna specifikationer och leveranstider. Våra portar har dessutom omfattande installations- och underhållsdokumentation.

Hållbar

Våra portar görs av både hållbara material samt av hög kvalitet vilket ger en garanti för lång livslängd. Våra produkter och vårt interna kvalitetsarbete har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.

Snabb leverans

Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa leveranstid. Förutom snabb leverans erbjuder vi även säker leverans samt snabb installation.

vi kan rullgaller!

Kontakta oss för rådgivning

Med över 90 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av portar och dörrar. All vår tillverkning sker i våra egna fabriker samt att vår produktutveckling sker i samverkan med kunder och användare. Vi har auktoriserade partners över hela Sverige som kommer att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen. Självklart utför vi även service på alla våra rullgaller. I vårt sortiment hittar du även rullportar och snabbrullportar. Kontakta oss idag för en port som täcker ditt behov.

GALLERI