Rullgaller

Rullgaller – Ett effektivt skydd för olika utrymmen

Rullgaller är en optimal lösning när du vill skydda ett utrymme samtidigt som du vill ha en viss genomsikt och öppenhet. Rullgaller passar därför butiker, gallerior, källargarage och parkeringshus.

Våra rullgaller är tillverkade av robusta material och utgör en pålitlig barriär för att skydda din butik eller lokal. Med vårt breda utbud av storlekar, material och färger kan vi skräddarsy rullgaller som passar perfekt till ditt verksamhets behov.

Våra rullgaller är lösningen för större öppenhet 

Välj Teckentrup om du vill ha:

  1. Optimal luftväxling, naturligt ljus och skydd.
  2. För användning i köpcenter med stora skyltfönster, källargarage och parkeringshus.
  3. Automatisk “anti-lift”-låsmekanism som standard.

En bra port är en investering för framtiden både vad gäller funktion och utförande. Därför ligger vi alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept. Alla våra portar följer de standarder och krav som finns specificerade i de Europeiska riktlinjerna i EN 13241-1:2003-standarden.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra rullgaller och hur de kan hjälpa till att skydda din verksamhet.

vi hjälper dig välja rullgaller

Rullgallers användningsområden

Säkerhet mot inbrott och vandalism: Rullgaller utgör en fysisk barriär mot inkräktare och skyddar utrymmen såsom butiker och gallerior, från inbrott och skadegörelse. Våra rullgaller har en robust konstruktion och solida låsbara system, vilket kan avskräcka potentiella inkräktare. 

Flexibilitet och anpassningsbarhet: Våra rullgaller finns i olika storlekar, material och färger för att passa olika typer av lokaler och arkitektur. Det möjliggör anpassning till specifika behov och preferenser.

Enkla att använda: Även om våra rullgaller har ett robust skydd är de fortfarande enkla att använda och kan snabbt öppnas och stängas vid behov. Med ett enkelt knapptryck öppnar du och stänger porten.

vi kan rullgaller!

Kontakta oss för rådgivning

Med över 90 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av portar och dörrar. All vår tillverkning sker i våra egna fabriker samt att vår produktutveckling sker i samverkan med kunder och användare. Vi har auktoriserade partners över hela Sverige som kommer att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen. Självklart utför vi även service på alla våra rullgaller. I vårt sortiment hittar du även rullportar och snabbrullportar. Kontakta oss idag för en port som täcker ditt behov.

GALLERI