Om oss

Dörr- och portlösningar för dina behov!

En lösning som håller länge är en god investering. Det är detta som gör Teckentrups produkter så värdefulla för dig.

Teckentrup står för ”Made in Germany”. Du blir erbjuden produkter med hållbara material av hög kvalitet producerade med högsta möjliga precision.

Med över 90 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar. All tillverkning sker i våra egna fabriker i Verl och Großzöberitz. Produktutvecklingen sker i samverkan med användare och kunder utifrån ledorden design, säkerhet och service.

Våra auktoriserade partners hjälper dig att hitta lösningen som passar dig. Dessutom säkerställer de att produkterna blir riktigt installerade. Självklart utför vi också service på dina portar och dörrar. Du hittar närmaste återförsäljare här.

 

Design | Funktionalitet möter estetik

Bra design för oss är när innovativ teknologi uppfyller dina önskemål. Våra produkter öppnar upp helt nya världar och idéer.

Säkerhet | Ingenjörskonst möter trygghet

Vi ligger alltid i täten vad gäller utvecklingen av integrerade säkerhetskoncept, ständigt steget före de grundläggande kraven.

Service | Snabbhet möter pålitlighet

Tillsammans med våra auktoriserade Teckentrup-partners erbjuder vi allt från samma källa, från planering online till installation. Du får alltid expertråd samt bästa servic och underhåll.

KONTAKT

Vi säljer våra produkter via återförsäljare, därför ber vi dig ta kontakt med närmaste återförsäljare för att få hjälp med att hitta den bästa lösningen för just dina behov!

Vill du bli återförsäljare?

KONTAKTA OSS:

Teckentrup Scandinavia AB
Täljstensvägen 2
443 61 Stenkullen
Tel: +46 (0)302 60 95 00
E-mail: info@teckentrup.se