Rostfria dörrar

Rostfria dörrar

Vill du ha glansfulla designeffekter och attraktiva, individuella lösningar? Är hygien och renlighet är en viktig faktor? I båda fallen är dörrar och portar i ädelstål bästa alternativet. Moderna tillverkningsanläggningar, högvärdiga råmaterial och en förstklassig bearbetning garanterar dig maximal funktionalitet, lång livslängd och enkelt underhåll.

Teckentrups rostfria dörrar och portar används i utsatta miljöer där man behöver ett speciellt skydd och samtidigt önskar en modern och estetisk interiör.  Allt detta är möjligt tack vare det stora utbudet av olika ytdesigner, de många attraktiva beslagen och de tilltalande och samtidigt stabila rostfria gångjärn.

Ädelstål – ett mångsidigt material

Oberoende av om den rostfria dörren eller porten utsätts för fukt, värme, kyla, kemiska medel eller hög belastning – endast dörrar och portar av ädelstål garanterar dig maximal säkerhet, dessutom i kombination med ett exklusivt utseende. Teckentrups dörrar och portar används i de mest varierande miljöer, t.ex. inom pharma- och livsmedelsindustrin, på sjukhus och laboratorier, i sanitära lokaler, inom den kemiska industrin, på lackeringsverkstäder, i simhallar och skolor, på tunnelbanestationer etc.

Vackra och estetiska beslag, som handtag, gångjärn och dörrstängare höjer den attraktiva designen och uppfyller alla krav som ställs på funktion och ergonomi. Om extra ljusintag behövs finns både rektangulära och runda fönster med matchande fönsterram.

Ädelstål förenar form och ljus på ett fascinerande sätt. Uttrycksfulla ytstrukturer präglar interiören och ger en behaglig miljö, med både glänsande och matta ytor för spännande effekter.

Ytstruktur 

Du kan välja dörrar och portar med cirkelslipad (marmorerad), slipad med kornstorlek 240 och Linstruktur (finns på förfrågan).

Ladda ner material