Brandportar

Brandportar med säkert skydd mot rök och eld

Teckentrup levererar mer än en port, Teckentrup levererar lösningar. Våra brandportar uppfyller de olika krav som industrin, handeln och er affärsverksamhet oftast ställer. Med modern automatik och styrsystem garanterar porten ett enkelt handhavande och en automatiskt stängning om det mot förmodan skulle börja brinna – även vid elavbrott!

Teckentrup har sedan många år tillbaka ett välbeprövat program för brandskydd med branddörr och brandport. Välj dina brandklassade portar och brandskjutportar från Teckentrup när du vill skydda liv och egendom mot brand.

En säker lösning med brandport

För oss är en lösning som håller länge en god investering, och det är just det som gör Teckentrups produkter så värdefulla för dig. Teckentrup står för “Made in Germany” – det betyder att våra produkter produceras med högsta möjliga precision av hållbara material i hög kvalitet. Brandportar behövs i större byggnader där det finns speciella säkerhetskrav som behövs uppfyllas. Med en brandskjutport från Teckentrup får du ett säkert skydd där alla våra portar är CE-märkta enligt de byggregler som finns inom Europa.

Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare och berätta mer om era behov så levererar vi en brandport som gör jobbet lika bra som din mest lojala medarbetare. En bra port är en investering för framtiden!

industriportar att lita på
Deutsche qualität på våra industri portar
Portar för industri

Design – Funktionalitet möter estetik

Bra design för oss är när innovativ teknologi uppfyller dina önskemål. Våra portar och produkter öppnar upp helt nya världar och idéer.

 

Säkerhet – Ingenjörskonst möter trygghet

Vi ligger alltid i täten vad gäller utvecklingen av integrerade säkerhetskoncept och är ständigt alltid steget före de grundläggande kraven när det gäller industriportar.

 

Service – Snabbhet möter pålitlighet

Tillsammans med våra auktoriserade Teckentrup-partners erbjuder vi allt från samma källa – från planering online till installation och logistik. Du får alltid expertråd samt bästa service och underhåll.

 

5 anledningar att välja brandport från Teckentrup

Snabb leverans:

Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa leveranstid – både på nyproducerad port samt på reservdelar.

Flexibelt:

Många av våra portar är uppbyggda av olika stål- eller aluminiumsektioner vilket ger dig som kund möjlighet att kombinera utseende, design och funktionalitet efter egna önskemål.

Hållbart:

En brandskjutport som håller länge är en god investering. Våra portar görs med hållbara material av hög kvalitet vilket i sin tur ger en garanti för lång livslängd.

Tillförlitligt:

All produktion sker i Europa vilket gör att vi erbjuder lösningar enligt överenskomna leveranstider och specifikationer. Vårt interna kvalitetsarbete tillsammans med våra produkter har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa

Certifierad:

Samtliga portar från Teckentrup uppfyller de krav som specificeras i de Europeiska riktlinjerna.