Brandskjutportar

Brandskjutportar

Teckentrup har sedan många år tillbaka ett väl beprövat brandskyddsprogram. Varje brandport och brandskjutport uppfyller de olika krav som industrin, affärsverksamheter och handeln i största allmänhet ställer. Den allra modernaste automatiken och styrsystem garanterar ett enkelt handhavande samt en säker portdrift med automatisk stängning vid brand – även vid elavbrott.

Vi erbjuder två stycken brandskjutportar vilka är T30 FSA 72E och T90 FSA 72E. Med våra förstklassiga material och utmärkta utförande av våra återförsäljare levererar vi trygghet, flexibilitet och design. Vi står för kvalitet, tillförlitlighet och lång livslängd.

Brandskjutport T30 FSA 72E

Brandklassad brandskjutport 72E (T30-1-FSA enkel- eller T30-2 FSA dubbelflyglig) av stål förhindrar eldspridning vid brand. Porten levereras med godkännande nr Z-6.20-2137 och är testad enligt EN 1634-1 (DIN 4102). Gångdörr och glasning finns som tillval.

Brandskjutport T90 FSA 72E

Brandklassad brandskjutport av stål (T90-1-FSA enkelflyglig / T90-2-FSA dubbelflyglig). Förhindrar spridning av eld vid brand och är också godkänd enligt EN 1634-1 och DIN 4102-5. Gångdörr och glasning finns som tillval.

Brandklass: EI2 90 72E kan även tillverkas som EI230

En säker lösning med brandskjutportar från Teckentrup

För oss är en lösning som håller länge en god investering, och det är just det som gör våra produkter så värdefulla för dig. Teckentrup står för ”Made in Germany” – vilket betyder att våra produkter produceras med högsta möjliga precision av hållbara material, och alltid i hög kvalité. Brandskjutportar behövs i stora byggnader där det finns speciella säkerhetskrav som behöver uppfyllas. Med en brandskjutport får du ett säkert skydd där alla våra portar är CE-märkta enligt de byggregler och lagar som finns inom Europa.

Kontakta oss på Teckentrup eller någon av våra återförsäljare och berätta mer om era behov så levererar vi en port som gör jobbet lika bra som er mest lojala medarbetare. En bra port är alltid en bra investering för framtiden!

brandskjutportar att lita på!
Made in Germany - med högsta kvalité
Vi erbjuder brandskjutportar tillsammans med våra auktoriserade partners

Design – Funktionalitet möter estetik

Bra design för oss är när innovativ teknologi uppfyller dina önskemål. Våra portar och produkter öppnar upp helt nya världar och idéer.

Säkerhet – Ingenjörskonst möter trygghet

Vi ligger alltid i täten vad gäller utvecklingen av integrerade säkerhetskoncept och är ständigt alltid steget före de grundläggande kraven när det gäller industriportar och brandskjutportar.

Service – Snabbhet möter pålitlighet

Tillsammans med våra auktoriserade Teckentrup-partners erbjuder vi allt från samma källa – från planering online till installation och logistik. Du får alltid expertråd samt bästa service och underhåll.

5 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA BRANDSKJUTPORT FRÅN TECKENTRUP

Snabb leverans:

Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa leveranstid – både på nyproducerade brandskjutportar samt på reservdelar.

Flexibelt:

Många av våra portar är uppbyggda av olika stål- eller aluminiumsektioner vilket ger dig som kund möjlighet att kombinera utseende, design och funktionalitet efter egna önskemål. Just för våra brandskjutportar finns det tillval så som glasning och gångdörr.

Hållbart:

En brandskjutport som håller länge är en god investering. Våra brandskjutportar görs med hållbara material av hög kvalitet vilket i sin tur ger en garanti för lång livslängd.

Tillförlitligt:

All produktion sker i Europa vilket gör att vi erbjuder lösningar enligt överenskomna leveranstider och specifikationer. Vårt interna kvalitetsarbete tillsammans med våra produkter har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa

Certifierad:

Samtliga portar från Teckentrup uppfyller de krav som specificeras enligt de Europeiska riktlinjerna.