CARTECK GSW 40

CarTECK GSW 40
Takskjutport

CarTeck takskjutport GSW 40-L ger maximal valfrihet i fråga om design – även för extrema portbredder som 5,5 meter. Se även CARTECK XL som du kan få upp till 6,25 meter.

Välj din favoritfärg

Vill du att ditt garage ska matcha färgen på ditt hus? Inga problem! Som standard levereras GSW 40-L i trafikvit RAL 9016 utvändigt, men som tillval kan du också beställa takskjutporten i nästan alla RAL- och NCS-kulörer. Det finns dessutom många trendfärger till förmånligt pris.

Tystgående port

Stabila gångjärn och löphjul som är tillverkade av special-plast gör att porten rör sig mycket tyst och utan störande buller. Porten har en rötbeständig gummitätning både upp- och nertill, på båda sidor samt mellan sektionerna. Dessa förhindrar värmeförlust och skyddar mot väder och vind.

Även med trädekor

Teckentrup stålportar med trädekor kombinerar stålets tekniska fördelar med en vacker trädekor. De passar perfekt om du har mycket trä i omgivningen, samtidigt som de är slittåliga, värmeisolerande och lättskötta.

Skapa din egen garageport!

Med CarTeck Konfigurator är din drömport bara några klick bort. Du kan utforma den helt efter dina egna behov och önskemål.

SKAPA

Paneler

Design bredpanel (M)

Designen bredpanel är vår standardpanel och kan levereras med korta ledtider för standardstorlekar. Här är varje sektion indelad i två vågräta / liggande ”paneler” per sektion vilket ger ett lugnt helhetsintryck

Design smalpanel (S)

Vår design smalpanel är ett klassiskt, tidlöst och populärt alternativ. Varje sektion består av fyra vågräta /liggande ”paneler” på exakt samma avstånd vilket ger porten ett samtidigt levande och harmoniskt utseende.

Design helpanel (L)

De släta sektionerna ger arkitekturen en högmodern prägel – ett mycket populärt val för den som gillar stilren design. Paneltyp slätpanel kan kombineras med ytstrukturerna ”woodgrain”, ”micro”, ”stucco eller ”slät yta”.

Design spegelpanel

Generösa speglar ger porten ett klassiskt och elegant utseende. Speglarna är jämnt fördelade vilket er ett harmoniskt helhetsintryck.

Ytstrukturer

Paneltyperna smalpanel, bredpanel och slätpanel går att få i kombinationen med de 4 olika ytstrukturerna ”woodgrain”, ”stucco”, ”micro” och ”slät yta”. Paneltyp spegelpanel levereras alltid med woodgrain-yta.

Woodgrain

Stucco

Micro

Slät yta

GALLERI