Industriportar Vara

Industriportar Vara

Ska ni investera i en ny industriport i Vara? Det är en bra investering för framtiden vad gäller säkerhet, isolering, brandskydd och hygienkrav. För oss på Teckentrup är tryggheten A och O och vi ligger därför alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept av industriportar.

Inom industrin är detaljerna viktiga. Alla enheter måste fungera tillsammans, därför har vi sett till att våra portar gör jobbet lika bra som er mest lojala medarbetare. Det finns flera olika typer av industriportar på marknaden, och det är viktigt att ni väljer en port som passar era behov.

Hitta rätt port med vår auktoriserade partner i Vara

Vi på Teckentrup har en lång erfarenhet av industriportar och har i Vara en auktoriserad partner som heter Portsupport. De har god erfarenhet av installation och montering av rätt port för just ert företag. Det finns flera aktörer på marknaden som erbjuder installation av industriportar, men bara ett fåtal kan leverera en tillfredställande service med bra kvalitet.

Portsupport utför allt från nyinstallationer, renoveringar, akuta reparationer till service av portar. Kontakta dem när ni letar efter ett företag som kan hjälpa er med er industriport.

Tryggt och pålitligt med våra auktoriserade Teckentrup-partners

Som auktoriserad partner genomgår man löpande våra utbildningsprogram – på så sätt kan vi garantera den bästa möjliga servicen och kvalitet från det att ni hör av er till att porten är monterad. Som auktoriserad industriports-expert har man lång erfarenhet av branschen och vet exakt vad som behövs för att leverera en högkvalitativ industriport.

Vill du bli kontaktad av oss?

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ser vi till att du blir kontaktad av en återförsäljare.
  Vi finns nära er

  Teckentrup är ett företag med verksamhet i hela världen och vi har idag 90 års branscherfarenhet. Tillsammans med våra professionella återförsäljare och montagefirmor finns vi nära er. Vårt svenska huvudkontor ligger i Stenkullen utanför Göteborg – men våra partners befinner sig över hela Sverige, även i Vara.

  Våra partners hjälper er att hitta lösningen som passar, samtidigt som de säkerställer att produkterna blir riktigt installerade. Självklart hjälper vi även till med att utföra service på redan befintliga portar. Hitta er närmsta återförsäljare nedan:

  HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

   

   

  Dörrar & portlösningar för dina behov

  En lösning som håller länge är en god investering. Teckentrup är er specialist på brandskydd- och säkerhetsdörrar såväl som garageport och industriportar. Vi är idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar där all tillverkning sker i våra egna fabriker. Produktutvecklingen sker i samverkar med användare och kunder utifrån ledorden design, säkerhet och service.

  Design | Funktionalitet möter estetik

  Säkerhet | Ingenjörskonst möter trygghet

  Service | Snabbhet möter pålitlighet

  Varför ska ni välja industriport från Teckentrup?

  1. Snabb leverans
   Vi strävar efter att ha marknadens bästa leveranstider – både vad gäller reservdelar och nyproducerade portar.
  2. Flexibilitet
   Våra portar Creative Line är uppbyggda av olika stål- eller aluminumsektioner. Detta ger er möjlighet att kombinera utseende och funktionalitet efter egna önskemål.
  3. Hållbarhet
   Panelerna i Creative Line har optimalt korrosionsskydd tack vare högkvalitativa material som är galvaniserade och ytbelagda. Det ger en garanti för lång livslängd i t o m i extrema väderförhållanden.
  4. Tillförlitlighet
   All produktion sker i Europa och vi levererar i enlighet med överenskomna specifikationer och leveranstider. Vårt genomgripande interna kvalitetsarbete och nyskapande produkter har gjort oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.
  5. Certifiering
   Samtliga portar från oss uppfyller de krav som specificeras i de Europeiska riktlinjerna i EN13241-1:2003-standarden. Detta har fastslagits av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.