Portsupport

Portsupport
2018-10-22 r2komm

KONTAKT:

Fåglum 660
465 96 Nossebro

HITTA HIT

PORTSUPPORT

Vi är auktoriserad partner till Teckentrup. Som auktoriserad partner går vi löpande igenom Teckentrups utbildningsprogram. På så sätt kan vi garantera dig bästa möjliga service och kvalitet från det att du hör av dig till oss till och med att din port är monterad hemma hos dig.

Här nedan hittar du en kortfattad presentation av oss. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig eller besöka vår hemsida. Du hittar all kontaktinformation här nedan.

Vilka är vi?
Portsupport grundades 2003 av Sören Klarén och har sin utgångspunkt i Fåglum. Vi tror på personlig, snabb och effektiv service till våra uppdragsgivare.

För att möta upp behoven vid större projekt har vi bildat ett nätverk med andra företag och kan på så sätt effektivt utföra montage och service även vid större objekt.

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. För att säkerställa att miljö- och kvalitetsarbetet når hela vägen från fabrik och ut till slutkonsument, arbetar vi som Teckentrup Auktoriserad Partner gemensamt med Teckentrups i vårt kvalitets- och miljöarbete.

Försäljning, montage och service
Vi utför såväl nyinstallationer som renoveringar, akuta reparationer och service av portar och dörrar. Våra kunder finns inom byggnation för industri, offentlig verksamhet och privatpersoner i Skaraborgs- och Älvborgs Län.

PRODUKTER DU HITTAR HOS OSS

CARTECK GSW 40-L
GARAGEPORT

VIPPORTAR
GARAGEPORT

CARTECK DRIVE 600/800
MOTOR

TAKSKJUTPORTAR
INDUSTRIPORTAR

RULLPORTAR
INDUSTRIPORTAR

BRANDPORTAR
INDUSTRIPORTAR