Garageportar Sävsjö

Garageportar Sävsjö

Ska du köpa garageport i Sävsjö? Bra. Det är en investering inför framtiden både vad gäller funktion och utförande. För oss på Teckentrup är tryggheten A och O och vi ligger därför alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept. Det finns flera olika typer av garageportar på marknaden, och det är viktigt att du väljer en port som passar just dina behov.

Takskjutportar för garage

När du köper takskjutport till ditt garage kan du vara säker på att du får mycket värde för pengarna. Den är inte bara praktisk, utan ger också ett snyggt och stilrent utseende till garaget. En takskjutport är perfekt för garage med begränsad yta eftersom den inte tar upp någon extra yta utanför garaget.

CarTeck garageportar är kända för maximal pålitlighet, toppmodern teknologi, brett designurval och väl genomtänka säkerhetsdetaljer. Vi säljer två huvudsakliga typer av takskjutportar som båda är stabila, välisolerade och moderna.

Carteck XL

En större skjutport som har en maximal bredd på 6.25 meter vilket lämpar sig för större garage där det får plats mer än en bil.

Vipportar för garage

Våra vipportar kommer i två utföranden, DL och DF, och är en oisolerad port i stålplåt. Vipporten är enkel att montera och lämpar sig bäst för oisolerade utrymmen. Som standard har porten dörrar med manuell låsning, men den kan även beställas med fjärrstyrd motordrift. Alla tekniska detaljer är perfekt anpassade till varandra vilket ger ett väldigt tystgående resultat.

Vill du bli kontaktad av oss?

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ser vi till att du blir kontaktad av en återförsäljare.
  Hitta rätt port med Elisäv

  Vi på Teckentrup har en lång erfarenhet av garageportar och har i Vetlanda en partner som heter Elisäv AB – de har en lång erfarenhet av installation och kan välja rätt port för just ditt hus eller företag. Det finns flera aktörer på marknaden som erbjuder installation av portar, men bara ett fåtal kan leverera en tillfredsställande service.

  Vi finns nära dig

  Teckentrup är ett företag med verksamhet i hela världen och vi har idag 90 års branscherfarenhet. Tillsammans med våra professionella återförsäljare och montagefirmor finns vi nära dig. Vårt svenska huvudkontor ligger i Stenkullen utanför Göteborg – men våra partners befinner sig över hela Sverige, även i Sävsjö.

  Våra partners hjälper dig att hitta lösningen som passar, samtidigt som de säkerställer att produkterna blir riktigt installerade. Självklart utför vi också service. Hitta din närmsta återförsäljare här.

  HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

   

   

  Dörrar & portlösningar för dina behov

  En lösning som håller länge är en god investering. Teckentrup är din specialist på brandskydd- och säkerhetsdörrar såväl som industriportar och garageportar. Vi är idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar där all tillverkning sker i våra egna fabriker. Produktutvecklingen sker i samverkan med användare och kunder utifrån ledorden design, säkerhet och service

  Design | Funktionalitet möter estetik

  Säkerhet | Ingenjörskonst möter trygghet

  Service | Snabbhet möter pålitlighet

  Skapa dina egna garageportar i Sävsjö!

  Med CarTeck Konfigurator är din drömport bara några klick bort. Du kan utforma den helt efter dina egna behov och önskemål.

  SKAPA