CARTECK XL

CarTECK XL
Takskjutport

Den första VW Golf kom 1974 och var 1,61 meter bred. Den senaste modellen (VII) är 1,80 meter bred, inklusive backspeglar över 2,00 meter. Detta är bara ett exempel på hur dagens bilar är större än tidigare modeller och en anledning till att det snabbt blir trångt i garaget, särskilt med två bilar.

För att inte garageporten ska vara den trånga sektorn så erbjuder vi vår Carteck XL port med bredder upp till 6,25 meter. Möjligheten till individuell anpassning kvarstår med ett brett urval av färger, paneltyper, ytstrukturer och tillbehör.

De främsta egenskaperna och fördelarna är:

  • Endast 120 mm överhöjdskrav, trots bredden på upp till 6250 mm
  • Torsionsfjädersystem för en säker och pålitlig drift
  • Levereras med våra egna Carteckmotorer för bekväm motordrift av porten
  • Finns tillgänglig i alla våra färger, paneltyper och ytstrukturer

Paneler

Design bredpanel

Designen bredpanel är vår standardpanel och kan levereras med korta ledtider för standardstorlekar. Här är varje sektion indelad i två vågräta / liggande ”paneler” per sektion vilket ger ett lugnt helhetsintryck

Design smalpanel

Vår design smalpanel är ett klassiskt, tidlöst och populärt alternativ. Varje sektion består av fyra vågräta /liggande ”paneler” på exakt samma avstånd vilket ger porten ett samtidigt levande och harmoniskt utseende.

Design slätpanel

De släta sektionerna ger arkitekturen en högmodern prägel – ett mycket populärt val för den som gillar stilren design. Paneltyp slätpanel kan kombineras med ytstrukturerna ”woodgrain”, ”micro”, ”stucco eller ”slät yta”.

Design spegelpanel

Generösa speglar ger porten ett klassiskt och elegant utseende. Speglarna är jämnt fördelade vilket er ett harmoniskt helhetsintryck.

Ytstrukturer

Paneltyperna smalpanel, bredpanel och slätpanel går att få i kombinationen med de 4 olika ytstrukturerna ”woodgrain”, ”stucco”, ”micro” och ”slät yta”. Paneltyp spegelpanel levereras alltid med woodgrain-yta.

Woodgrain

Stucco

Micro

Slät yta

GALLERI