Portexpert.se [Säkerhetsentreprenad]

Portexpert.se [Säkerhetsentreprenad]
2018-10-23 r2komm

KONTAKT:

Fågelviksvägen 9
145 53 Norsborg

HITTA HIT

PORTEXPERT.SE [SÄKERHETSENTREPRENAD]

Vi är auktoriserad partner till Teckentrup. Som auktoriserad partner går vi löpande igenom Teckentrups utbildningsprogram. På så sätt kan vi garantera dig bästa möjliga service och kvalitet från det att du hör av dig till oss till och med att din port är monterad hemma hos dig.

Här nedan hittar du en kortfattad presentation av oss. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig eller besöka vår hemsida. Du hittar all kontaktinformation här bredvid.

Vilka är vi?

Teckentrup är ett tyskt företag som grundades år 1932 och som idag är en av de största tillverkarna av dörrar och portar i Europa. Vår styrka är att vi ständigt förbättrar våra produkter och utvecklar nya teknologier.

Tack vare innovativa lösningar är vi alltid ett steg före dagens teknologiska nivå. Men framgång inte möjlig utan avancerade produkter. Den är bara möjlig om man kombinerar tekniskt kunnande med vänlig och kompentent service.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda, och det betyder att vi måste vara tillförlitliga, hålla alla tider och snabbt lösa problem.

PRODUKTER DU HITTAR HOS OSS

CARTECK GSW 40-L
GARAGEPORT

VIPPORTAR
GARAGEPORT

CARTECK DRIVE 600/800
MOTOR

TAKSKJUTPORTAR
INDUSTRIPORTAR

RULLPORTAR
INDUSTRIPORTAR

BRANDPORTAR
INDUSTRIPORTAR