Träffa oss i mässorna tre!

Träffa oss i mässorna tre!
2019-03-07 r2komm

Träffa oss i mässorna tre!
Här kommer ett hett tips! Just nu (6–7 mars) är vi på plats på Fastighetsmässan i Kista. Om du är där eller har planerat ett besök, missa inte tillfället att träffa oss i vår monter. Det är en utmärkt möjlighet för dig att få information om alla våra produkter. Men inte bara det, vi kommer att vara på plats på Stora Villamässan i Malmö och Bomässan i Vänersborg också. Ännu fler chanser att träffas, alltså.

Vi ses där!

Fastighetsmässan – Kistamässan 6–7 mars
På Fastighetsmässan samlas inflytelserika fastighetsaktörer för nätverkande, lärande och affärer. Du hittar allt som behövs inom fastighetsbranschen: produktnyheter, innovationer, värdefulla kontakter och du har även möjligheter att göra affärer direkt på mässgolvet.

Stora Villamässan – Malmö 7–10 mars
Drygt 250 utställare finns på plats under fyra mässdagar och erbjuder tips, råd, idéer och produkter för trädgården och hemmet. Med andra ord – fantastiska montrar fyllda av inspiration och nyheter för alla besökare.

Bomässan – Arena Vänersborg 26–28 april
På Bomässan träffar du både lokala och nationella utställare. Du erbjuds allt från tak, väggar, golv och kakel till bad, kök, möbler, byggvaror, elektronik och interiör. Kom till mässan och få inspiration, experthjälp och bra erbjudanden från massor av spännande leverantörer samlade under samma tak.