Teckentrup lanserar ny serie Takskjutportar

Teckentrup lanserar ny serie Takskjutportar
2018-02-06 r2komm

Teckentrup lanserar nu en ny serie Takskjutportar för industri och lantbruk. Den nya produktserien får namnet Creative Line och kommer att tillverkas i Condoors fabrik i Holland. Serien kompletterar Teckentrups befintliga produktprogram och är framtagen speciellt för den Skandinaviska marknaden.

Teckentrup, kanske mest känt för sina garageportar för villaägare, lanserar nu en ytterst kompetent serie Takskjutportar, Teckentrup Creative Line. Med denna satsning tar Teckentrup ytterligare steg mot att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment inom portar och dörrar och kommer fortsatt vara en partner att räkna med, även på stora byggprojekt.
– Vi har valt att samarbeta med Condoor på utvalda strategiska marknader för att ytterligare stärka vår konkurrenskraft och samtidigt bredda vårt erbjudande till marknaden. Condoor kunde erbjuda den lösning som bäst kompletterar vårt övriga sortiment, säger Kai Teckentrup, CEO och ägare av Teckentrup GmbH.

John Stenman, VD på Teckentrup Scandinavia AB understryker att detta är ett efterlängtat komplement: – Creative Line är precis det tillskott som vi eftersökt för den Skandinaviska marknaden. Tillsammans med våra övriga industriportar kommer vi nu att kunna erbjuda mycket attraktiva lösningar inom alla segment.

Teckentrup är med sina dryga 80 år i branschen, en av Europas ledande tillverkare av garageportar, industriella takskjutportar, rullportar, skjutportar och ståldörrar. Huvudkontoret är beläget i tyska Verl, och företagets produktionsanläggningar finns i Verl och Grosszöberitz. Teckentrup representeras i Skandinavien av sitt helägda dotterbolag Teckentrup Scandinavia AB i Stenkullen och en rikstäckande kedja av Teckentrup Centers.

Condoor är en av Europas ledande tillverkare av Industriella Takskjutportar, med toppmodern maskinpark och en innovativ produktutveckling. Fabrik och huvudkontor är beläget i Zeewolde i Holland.