Montera din drömport online med CarTeck-konfiguratorn

Montera din drömport online med CarTeck-konfiguratorn
2018-02-06 r2komm

Du kan välja mellan mer än 200 olika färgnyanser, olika ytor och olika strukturer – slät eller med fals -, resp. med eller utan glasning. Och naturligtvis kann du också välja mellan olika modeller, som t.ex. en vippport, en takskjutport eller en lamellport. Med CarTeck-garageportarna har du en enorm frihet att gestalta ditt garage helt efter din personliga smak – från riktigt modern till rustik. Och med hjälp av -port-konfiguratorn- kan du redan i förhand se hur din drömport kommer att se ut. Det enda som du behöver är Internet och ett foto på ditt garage: Sedan laddar du fotot i -port-konfiguratorn- och bestämmer alla övriga port-detaljer. Om du vill byta ut din gamla garageport mot en ny så finns också speciella renoveringsstorlekar och -utföranden.

Eftersom det finns så många olika kombinationsmöjligheter har du en i stort sett gränslös frihet att gestalta din port precis så som du vill ha den. Men även säkerheten och bekvämligheten kommer inte till korta: alla moderna portar är TÜV-godkända, har ett klämskydd och är i regel utrustade med ett elektriskt maskineri och en fjärrstyrning. Om du bestämmer dig för en port med dubbla väggar stannar också värme kvar i garaget – vilket är speciellt viktigt om du t.ex. har en arbetsbänk i garaget. Och vill du vara på den säkra sidan: som tillval finns också garageportar som gör det svårt för en inbrottstjuv att ta sig in.

Port-typer: Vippportar eller takskjutportar. Idag är takskjutporten den som de flesta bestämmer sig för. När den öppnas glider den in under taket och utrymmet omedelbart framför och bakom porten kan användas till annat.

Ytor: Du kan välja mellan en portyta med falsar (horisontella fördjupningar) eller med kassetter. Desutom finns ytor i utförandet ”woodgrain”, ”stucco”, ”slät” eller med ”mikroprofil”.

Färger: Du kan välja mellan 13 olika trendfärger och mer än 200 RAL-nyanser. En elegant, rustik look får du t.ex. med trädekorerna golden oak, mahogny eller mörkt ekträ.

Design- pch glasdetaljer: Dessutom kan du välja mellan många olika glasningsvarianter och ädelstål-applikationer som ger ditt garage ett unikt och individuellt utseende.