Gör en ordentlig rensning

Gör en ordentlig rensning
2019-02-18 r2komm

Att rensa stötvis lite här och lite där kan innebära att projektet aldrig tar fart. Gör en rivstart och töm hela garaget. Då får du en god överblick över både utrymme och hur mycket prylar du egentligen har där.

När garaget är helt tomt – städa och gör fint! Ett rent garage vill du fortsätta hålla rent, och det höjer ribban för både rensning och förvaring.

När städningen är klar, markera på golvet exakt hur mycket utrymme du behöver för bilen (tänk på svängrum för dörrarna). Att veta hur mycket (eller lite) utrymme du har att röra dig på kan sporra dig att bli mer osentimental med vad du sparar.

Ta en funderare på vad du behöver förvara i garaget. Kanske kan du ha vissa saker någon annanstans?

Släng eller ge bort! Hur mycket av det du har i garaget använder du? Var hård mot dig själv och vänta inte med beslutet till senare (tänk på att det ofta är just att man väntar med släng-beslut som gör att garaget blir överfullt).

Hoppas de här tipsen ska ge dig inspiration att komma igång. Nästa vecka fortsätter vi med tips om var du ska göra av allt du vill bli av med. Häng med!

VECKANS TIPS

Har du problem med fukt och temperatur i ditt garage? Då kan vi tipsa om vår Fuktsensor ”SENSO”.  ”SENSO” känner av temperatur och fukt i garaget och öppnar porten i ventilationsläge vid behov för att säkerställa bra ventilation i garaget.

  • Fuktsensor, Plug & Play
  • Känner av temperatur & fukt i garage
  • Stänger automatiskt när fuktnivå och temperatur är återställd
  • För nya generationens motorer (CarTeck DRIVE 600/800, Pro+)