Garageportar inte bara stänger

Garageportar inte bara stänger
2018-02-06 r2komm

Skydd mot stöld och köld

Funktionella, säkra och trendriktiga. Teckentrups garageportar förenar design med teknik. De skyddar mot kyla och förebygger inbrott. Tillsammans med den nya generationen garageportsmotorn

CarTeck DRIVE ökas komforten då du får en snabbgående port.

Det är under den mörka årstiden med frost, snö och kyla som bilägaren mest uppskattar sitt garage: du behöver inte skrapa rutan och den tillförlitliga tekniken skyddar mot kyla och ger ett mycket bra skydd mot stöld. Utöver detta spelar även det visuella intrycket en stor roll. Garageporten är det första besökaren möts av

och en väl genomtänkt design som antingen smälter ihop

med ditt hems arkitektur eller som skapar en genomtänkt kontrast till ditt hem förhöjer besökarens första intryck och husets värde.

Önskas en port med kulör? Du kan beställa din CarTeck-port i nästan alla RAL- och NCS-kulörer. Dessutom kan du välja mellan ett stort antal fönsteralternativ, paneltyper och ytstrukturer – du kan skapa din alldeles unika design.

Det finns idag många portar som inte längre uppfyller dagens säkerhetskrav. Finger- och klämskydd som idag är en självklar del av en säker port, saknas ofta. Porten kanske kärvar eller skramlar. Slitna fjädrar, vajrar eller rost på portdelar kan orsaka skador och i värsta fall till och med skada människor.